Останні події

У Херсоні відбудеться конференція з питань сімейної медицини Рекомендовані

  • Дата:

Шановні колеги! Запрошуємо вас взяти участь в міжобласній науково-практичній конференції для лікарів «Надання медичної допомоги на засадах сімейної медицини – один з пріоритетних напрямків розвитку охорони здоров’я на регіональному рівні», яка відбудеться 7 жовтня в місті Херсоні, у великому залі міськвиконкому, за підтримки міського голови Херсона Володимира Миколаєнка.   

 

Організаторами конференції виступають: Херсонська обласна державна адміністрація, Департамент охорони здоров`я Херсонської обласної державної адміністрації, Херсонська міська рада, управління охорони здоров`я Херсонської міської ради, КЗ «Херсонська міська клінічна лікарня ім. А. и О. Тропіних».

У роботі конференції візьмуть участь наукові співробітники, практичні лікарі різних спеціальностей (лікарі загальної практики – сімейної медицини, терапевти, педіатри, фтизіатри, інфекціоністи, хірурги, отоларингологи) та інші фахівці, зацікавлені в даній тематиці.

Детальна інформація та Програма конференції за посиланням

 

 

З питань участі у конференції та отримання додаткової інформації звертатися за телефонами: (0552) 22-38-48, 26-35-20, моб: (050) 6026076, або за ел.адресою: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Про лікарню

Стаціонарна служба