Новини

Інсульт – це важке захворювання

Інсульт – це важке захворювання, яке виникає, коли кровоносна судина, що переносить життєво необхідні кисень та поживні речовини до головного мозку, закупорюється тромбом або розривається. Через це клітини певної частини мозку гинуть https://www.stroke.org/en/about-stroke, і це призводить до смерті людини або інвалідизації.

Детальніше ...

Презентовано Рамку цифрової компетентності працівника охорони здоров’я

Рамка цифрової компетентності працівника охорони здоров’я – це важливий інструмент для впровадження освітніх ініціатив і формування державної політики, спрямованої на підвищення рівня цифрової грамотності, практичного використання засобів і сервісів цифрових технологій фахівців медичної сфери різних напрямів та категорій.

 

Детальніше ...

Національний портал з імунізації

У квітні 2023 року розпочав роботу Національний портал з імунізації vaccine.org.ua (далі Портал), створений ГС « Коаліція за вакцинацію» в рамках проекту USAID « Розбудова стійкої системи громадського здоров’я», який реалізується за підтримки Міністерства охорони здоров’я України та ДУ  « Центр громадського здоров’я МОЗ України . Портал має на меті покращити інформування населення, популяризувати щеплення серед дітей та дорослих і стати національним джерелом інформації про імунізацію для медичних працівників за прикладом подібних ресурсів у США, Канаді, Австралії та країнах Європи.

 На Порталі представлена інформація про інфекційні хвороби, календар щеплень, рекомендації щодо вакцинації для різних груп населення. Надаються роз’яснення щодо нормативно правової бази у сфері імунізації. Також на Порталі консультують експерти з різних регіонів України та постійно оновлюється перелік пунктів щеплень.

 

Детальніше ...

Інформаційно-просвітницька кампанія «Стань на варті свого серця»

З 09 жовтня 2023 року

в Україні почалась інформаційно - просвітницька кампанія «Стань на варті свого серця», яка триватиме до 23 листопада 2023 року
.
.контент план

Детальніше ...

У ЛІКАРНІ ТРОПІНИХ ПІДВЕДЕНО ПІДСУМКИ РОБОТИ ЗА I ПІВРІЧЧЯ 2022 РОКУ

В структурних підрозділах лікарні ім. А. і О. Тропіних підсумували результати роботи за 6 місяців поточного року.  

 

Протягом I півріччя робота лікарні ускладнювалася воєнним станом. Проте з початку бойових дій заклад працював стабільно, надаючи медичну допомогу мешканцям міста Херсона та області у штатному режимі, та вийшов на більшість позитивних результатів.

 

Детальніше ...

Добре, коли зім’ятий настрій і похмура погода наповнюються приємною подією!

Дорогі друзі, у цю п'ятницю в лікарні Тропіних відбудеться довгоочікуваний захід – урочисте відкриття капітально відремонтованої будівлі під дитячу поліклініку №1 по вул. Комарова 2.

Детальніше ...

У Херсоні відбудеться конференція з питань репродуктивного здоров'я молоді

  • Дата:

Шановні колеги! Запрошуємо вас взяти участь в науково-практичній конференції для лікарів і педагогів «Медичні, соціально-психологічні, юридичні та педагогічні аспекти у формуванні репродуктивного здоров'я молоді», яка відбудеться 24 квітня в місті Херсоні, у великому залі Херсонської  міської ради, за підтримки міського голови Володимира Миколаєнка.

Детальніше ...

День траура

Коллектив больницы им. А. и О. Тропиных, вместе со всеми херсонцами, скорбит в связи с трагической гибелью 1 февраля 2015 года военнослужащих на территории Каланчакского района Херсонской области и выражает свои соболезнования родным и близким погибших героев. В связи с тем, что 3 февраля объявлено в области Днем траура, больница присоединилась к общеобластным мероприятиям, призванным почтить память защитников Херсонщины - был приспущен Государственный Флаг Украины, а на 12.00 часов объявлена минута молчания.

Детальніше ...

Про лікарню

Стаціонарна служба