Поради лікаря

Дорогие пользователи сайта, приветствуем вас в рубрике «Советы доктора».

На страницах этого раздела наши специалисты будут освещать актуальные проблемы лечения и профилактики различных заболеваний у взрослых и детей, опираясь на свой клинический опыт.

Надеемся, что эти профессиональные разъяснения и напоминания помогут вам сориентироваться во многих вопросах здоровья.

Призываем вас быть активными – задавайте вопросы, предлагайте темы, которые были бы вам интересны – мы всегда будем рады вашему вниманию.  

Поради лікаря

ФАКТОРИ РИЗИКУ, РАННЯ ДІАГНОСТИКА та ПРОФІЛАКТИКА ОНКОЛОГІЧНИХ ЗАХВОРЮВАНЬ

Щорічно 4 лютого відзначається Всесвітній день боротьби проти раку, який було засновано у
2000 році на першому Всесвітньому саміті по боротьбі з онкологічними захворюваннями у
Парижі.

Детальніше

Споживання антибіотиків та протимікробних препаратів

 

З нагоди Всесвітнього тижня підвищення обізнаності про проблему стійкості до протимікробних препаратів пропонуємо користувачам сайту просвітницькі матеріали з відповідального споживання антибіотиків та протимікробних препаратів.

Цей текст не лише для тих, хто зараз проходить лікування цими препаратами, а для всіх пацієнтів, що потраплять до вас на прийом.

Детальніше

ЗДОРОВИЙ СПОСІБ ЖИТТЯ ЗМЕНШУЄ РИЗИКИ ПОЯВИ ДІАБЕТУ

У рубриці «Поради лікаря» сьогодні актуальна тема: цукровий діабет – акцент на профілактику. Коментує сімейний лікар поліклініки №1 клінічної лікарні ім. А. і О. Тропіних Марина БОНДАРЕНКО.

Детальніше

Грудне вигодовування

Грудне вигодовування - це запорука здоров'я дитини. Завдяки грудному вигодовуванню вдається запобігти майже 15% смертей серед дітей до 5 років. Доведено, що діти, яких годували материнським молоком, є більш комунікабельними і менш агресивними. Грудне вигодовування є, звичайно, природнім процесом.

Детальніше

Про лікарню

Стаціонарна служба