Архівні новини

 

 
26 листопада 2010 року в приміщенні актового залу Херсонської клінічної лікарні ім. А. і О. Тропіних відбулися заходи з вшанування молодих спеціалістів, які закінчили середні та вищі медичні заклади в цьому році та прийшли на роботу до цього лікувально-діагностичного закладу.

Такі заходи вже давно стали традиційними – вже не перше молоде покоління медичних сестер та лікарів отримують святкові настанови від головного лікаря та його заступників.

29 молодих спеціалістів сьогодні влилося в трудовий колектив - це дає підставу сподіватися на те, що ті добрі починання, які були закладені ветеранами-медиками на протязі майже 100-річної історії лікарні ім. А. і О.Тропіних, знайдуть своє продовження в майбутньому.

В актовому залі зібралося біля 100 співробітників - заступники головного лікаря, завідуючі відділеннями, старші медичні сестри, і, звичайно, молоді спеціалісти. Перед ними виступив головний лікар Ремига Леонід Тимофійович. Він наголосив на тому, що професія медика має дуже важливе значення для суспільства та вимагає таких якостей, як доброта, небайдужість, здатність на співчуття, відповідальність за доручену ділянку роботи. Леонід Тимофійович побажав молодим спеціалістам скоріше набути необхідного рівня професійності, і завжди – де би вони не працювали в подальшому – гідно нести високе звання МЕДИКА та пам’ятати, що перші кроки на професійному шляху вони зробили саме в лікарні ім. А. і О.Тропіних. Головний лікар зазначив, що «День молодого спеціаліста» - це захід із яскраво вираженою соціальною спрямованістю. Це день пропагування медичної освіти, отримання медичних спеціальностей. Це день професійного та особистого зростання. Під час виступу Леонід Тимофійович Ремига згадав про ті часи, коли він, молодий лікар-терапевт, багато років тому, стояв так саме перед своїми першими наставниками та з хвилюванням сприймав кожне їх слово.

Закінчуючи свою промову головний лікар представив молодим спеціалістам своїх заступників за всіма напрямами роботи.

Також перед присутніми виступила голова профспілкової організації лікарні Чорненька Наталія Євгенівна. Вона побажала молодим спеціалістам скоріше опанувати всі секрети мистецтва лікування та стати надійною опорою для ветеранів лікарні, а також щастя, здоров’я і благополуччя.

На при кінці кожний молодий спеціаліст отримав в подарунок від головного лікаря лікарні білий халат та букет квитів.

Під час проведення заходу була задіяна мультимедійна та комп’ютерна техніка, продемонстрований фотоматеріал із життя лікарні.

 

 

 

Про лікарню

Стаціонарна служба