Архівні новини

 

Херсонська міська клінічна лікарня ім. А. і О. Тропіних прийняла участь в обласному огляді-конкурсі аматорського мистецтва серед колективів лікарняно-профілактичних закладів охорони здоров'я Херсонської області, який відбувся  20 листопада в Херсонському обласному палаці молоді.

Огляд-конкурс, який організувала Херсонська обласна організація профспілки працівників охорони  здоров'я, в місті проходить втретє. В нинішньому році він представлений у чотирьох жанрах: пісенний, оригінальний, танцювальний, поетична декламація.

Колективи 12-ти районних лікувальних установ, 6-ти обласних, а також 3-х міських (станція швидкої допомоги, міська клінічна лікарня, клінічна лікарня імені А. і О. Тропіних) демонструючи свою творчість, приймали захопленість від залу та об'єктивну стриманість від компетентного журі.

На огляді-конкурсі клінічна лікарня ім. А. і О. Тропіних отримала почесне 3 місце, ставши лауреатом конкурсу у номінації орігінальний жанр, а також була нагороджена дипломом «за вагомий внесок у розвиток аматорського мистецтва серед колективів лікарняно-профілактичних закладів охорони здоров'я Херсонської області».

Поздоровляємо колектив лікарні та бажаємо натхненності  – без якої неможливо не тільки творче, але й повсякденне, професійне, людське.

 

Для того, щоб проглянути фотографії натисніть тут   

 

 

Про лікарню

Стаціонарна служба