Останні новини

Добре, коли зім’ятий настрій і похмура погода наповнюються приємною подією!

Дорогі друзі, у цю п'ятницю в лікарні Тропіних відбудеться довгоочікуваний захід – урочисте відкриття капітально відремонтованої будівлі під дитячу поліклініку №1 по вул. Комарова 2.

 

Для наших співробітників, а також мам, тат і дітей Корабельного району ця подія має не просто формальне значення.

Мрія надати друге дихання педіатричній службі, яка довгий час працювала у старій пристосованій будівлі по вул. Суворова, якій вже майже 100 років, та була від'єднана від основної бази лікарні, жевріла в наших серцях вже давно.

Ця мрія нарешті здійснилася, завдячуючи міському голові, виваженій позиції депутатів міської ради та її виконавчих органів, а також підтримці населення Корабельного району.   

Підготовчі роботи  почалися з квітня 2015 року. Міська рада виділила із бюджету необхідні кошти для проведення капітального ремонту 1-го поверху колишнього гастроентерологічного відділення під дитячу поліклініку, в рамках якого були замінені всі інженерні комунікації, покрівля, встановлено нове сантехнічне обладнання, замінені вікна на енергозберігаючі склопакети, підлога – на плитку, придбано нове обладнання та меблі.

Працюючи у новому режимі, склалася зовсім інша атмосфера, яку створює не лише розташування поліклініки, естетичний комфорт, але й настрій батьків та дітей, і загалом усіх співробітників.

Спрацював принцип надання медичної допомоги дітям із залученням всієї лікувально-діагностичної потужності лікарні.

Шановні депутати місцевих рад, які небайдужі до охорони здоров'я дітей, запрошуємо вас взяти участь у святковому відкритті оновленого педіатричного підрозділу!

 Урочисте відкриття відремонтованого приміщення дитячої поліклініки №1 відбудеться 11 листопада (у п'ятницю) о 14.00 за адресою: вул. Комарова 2, біля входу до поліклініки.  

 

Головний лікар, депутат міської ради
Леонід РЕМИГА 


Про лікарню

Стаціонарна служба