Останні новини

Найголовніше про вакцинацію: вийшов четвертий номер Дайджесту змін в охороні здоров’я Рекомендовані

У березні місяці поточного року вийшов четвертий випуск збірника інформаційних матеріалів МОЗ Укрїни «Дайджест змін в охороні здоров’я».

Випуск в основному присвячений питанням вакцинації та спалаху кору в Україні, а також низці питань щодо впровадження змін у систему охорони здоров’я.

 

Зокрема у цьому номері стіннівки Міністерство охорони здоров’я радить лікарям, як говорити з батьками про щеплення, нагадує, як перевірити придатність вакцин, що робити, якщо вакцин немає в поліклініці.

Чи є небезпека виникнення аутизму внаслідок вакцинації? Чи можна робити щеплення вагітним жінкам? Що робити, якщо вакцин немає в поліклініці? Як перевірити придатність вакцин? Відповіді на ці та інші поширені запитання щодо вакцинації – у Дайджесті. МОЗ закликає фахівців надсилати запитання на адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.. Відповіді на них можна прочитати в наступних випусках Дайджесту.

Крім того, у новому номері стіннівки є інформація про актуальні події і план розвитку електронної системи охорони здоров’я.

 

Завантажити випуск №4 Дайджесту

 

Джерело: http://moz.gov.ua/

Про лікарню

Стаціонарна служба