Останні новини

У відділенні гнійної хірургії діабетичної стопи відбулося протипожежне тренування Рекомендовані

12 жовтня на території Херсонської міської клінічної лікарні ім. А. і О. Тропіних проведено протипожежне тренування з евакуацією людей при ліквідації аварії системи опалення лікарні і гасіння умовної пожежі в відділенні гнійної хірургії діабетичної стопи.

 

Тренування пройшло за участі фахівців Корабельного районного відділу ГУ ДСНС України в Херсонській області; навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Херсонської області; сектора з питань цивільного захисту, мобілізаційної та оборонної роботи Корабельної районної у м. Херсоні ради.

Згідно задуму тренування по першій ввідній, у зв’язку з різким похолоданням сталася аварія трубопроводів автономного газового опалення лікарні. Згідно другої ввідної, виник прорив стояків в палаті відділення гнійної хірургії діабетичної стопи. По третій ввідній через попадання води під тиском під час ліквідації аварії на трубопроводі опалення сталося коротке замикання розетки в палаті відділення. Четверта ввідна – через електричну дугу з розетки загорілися подушка з простирадлом, в коридорі сталося задимлення шляхів евакуації.

Всі заплановані надзвичайні ситуації медперсоналом відділення гнійної хірургії діабетичної стопи ліквідовувалися швидко та без паніки. Згідно нормативного часу проведена евакуація пацієнтів, відвідувачів та медперсоналу. За допомогою первинних засобів пожежогасіння вдалося локалізувати умовний осередок загоряння, чим було попереджено розвиток пожежі.

При підведенні підсумків керівники об’єктового протипожежного тренування – в. о. заступника головного лікаря з стаціонарної медичної допомоги та надзвичайних ситуацій Тамара Діасамідзе та заступник головного лікаря з техніко-господарських питань Зара Барзій, а також начальник штабу по підготовці і проведенню тренування, провідний фахівець з питань цивільного захисту Борис Ткаченко та керівник гасіння пожежі, в.о. завідуючого відділенням гнійної хірургії діабетичної стопи Олег Дундич проаналізували дії всіх учасників тренування, в результаті чого було відзначено, що в цілому навчання пройшло добре.

Присутні на штабному тренуванні спеціалісти – Валерій Калушин (навчально-методичний центр цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Херсонської області), Сергій Безпятов (сектор з питань цивільного захисту, мобілізаційної і оборонної роботи Корабельної райради) та Олег Юрченко (провідний фахівець Корабельного РВ м. Херсона ГУ ДСНС України в Херсонській області) відмітили, що завдання, поставлені перед учасниками тренування, виконані. Співробітники діяли впевнено і злагоджено в прийнятті рішень при виникненні надзвичайних ситуацій.

 

Власна інформація

тренування
тренування тренування
тренування
тренування тренування
тренування
тренування тренування
тренування
тренування тренування
тренування
тренування тренування
тренування
тренування тренування
тренування
тренування тренування
тренування
тренування тренування
тренування
тренування тренування
тренування
тренування тренування

Про лікарню

Стаціонарна служба