Останні новини

АРОМАТИ МИРУ... ВДЯЧНІСТЬ ПАМ'ЯТІ: колектив лікарні Тропіних бере участь у заходах з нагоди Дня пам'яті та примирення і Дня Перемоги. Рекомендовані

8 травня, в День пам'яті та примирення, присвячений жертвам Другої світової війни, співробітники клінічної лікарні ім. А. і О. Тропіних разом з головним лікарем Леонідом Ремигой взяли участь в мітингу-реквіємі на Забалковском кладовищі, поклавши квіти й лампадки до могил воїнів.

 

Поклонитися загиблим героям тут поховано 120 воїнів прийшли представники міської та районної влади, ветерани, сьогоднішні воїни АТО, студентська молодь, учні шкіл Корабельного району, городяни.

Розпочався захід поминальною молитвою за всіх загиблих в боротьбі з нацизмом, яку співслужили священики херсонських храмів.

Після молитви зі словами подяки до присутніх ветеранів, з поздоровленнями й повагою звернулися голова Корабельної районної ради Наталія Чорненька, а також голова міської ради ветеранів Володимир Куций.

За різними оцінками істориків, в Україні за час Другої світової війни загинуло близько 10 млн людей. Більше 2 млн українських дівчат та юнаків примусово вивезли на роботи до Третього рейху. У лавах Червоної армії з нацистами воювали понад 6 млн жителів України.

Далі творча молодь представила літературно-музичні тематичні композиції. Зворушило те, що ці виступи були дуже чистими чистими професійно, емоційно, чистими за своєю актуальністю. Практично кожне слово мало місце і вагу, і біль, і було талановито в своїй подачі.

Якщо стиснути сенс всього, що прозвучало сьогодні, до однієї фрази, то, напевно, це було б: «запах хліба... аромати миру... вдячність пам'яті...». У цих словах по суті, ідея реквієму, яка дуже об'ємно показана, як ніби вийнята з серця.

Завершився мітинг-реквієм покладанням квітів та лампадок до могил воїнів-героїв.

 

Власна інформація

1
1 1
2
2 2
3
3 3
4
4 4
5
5 5
6
6 6
7
7 7
8
8 8
9
9 9
10
10 10
11
11 11
12
12 12

Про лікарню

Стаціонарна служба