Останні новини

ВІТАЄМО З ЮВІЛЕЄМ! Рекомендовані

29 травня відзначила 80-річний ювілей Людмила ЯШНІКОВА, заступник головного лікаря з лікувальної роботи лікарні Тропіних з 1974 по 1998 рік.

 

Вона прийшла в лікарню молоденькою медсестрою та прослужила тут майже півстоліття, пройшовши етапи медсестринської, лікарської та організаторської роботи.

На фото мати Людмили Яшнікової - Надія Григорівна з співробітниками: Шевченко Н.Н., Хорунжая В.В., Боровяк А.І.

 

А медицину, мабуть, обрала кров'ю. Справа в тому що, мати Людмили Іванівни – Яшнікова Надія Григорівна (1918 1999) теж медик і теж відбулася в нашій лікарні, з 1952 по 1972 рік вона працювала старшою медичною сестрою гінекологічного відділення. І хіба ви здивуєтеся, що й чоловік Людмили Іванівни також мав відношення до «Тропінки»?

 

Колеги згадують про Людмилу Іванівну як про професійну та ерудовану людину: вона завжди вміла бути цікавою та сучасною, багато читала, багато вчилася, багато спілкувалася з людьми, вміла знаходити вихід із будь-якої ситуації та при цьому ніколи не втрачала оптимізму.

 

Разом з нею працювала міцна команда – це люди, що задали певний рівень, авторитет та традиції лікарні

 

Іван Іларіонович Пентилюк (головний лікар з 1974 по 1995 рік), Валентина Григорівна Колесникова (заступник головного лікаря з педіатричної служби з 1973 по 1997 рік), Віліса Миколаївна Безфамільна (голова профспілкового комітету з 1978 по 2007 рік), Валентина Садовник, на жаль, нині покійна (головна медсестра лікарні з 1976 по 1994 рік), Валентина Ільїна (заст. головного лікаря з амбулаторно-поліклінічної роботи з 1980 по 1982 рік, а з 1982 по 2005-ий – заст. головного лікаря з експертизи тимчасової непрацездатності) – «стара гвардія» – так лагідно називають у колективі цей кістяк професіоналів.

 

У день ювілею Людмилу Іванівну приїхали привітати заступники головного лікаря Світлана Пшенична та Лариса Малета, а також співробітники інформаційно-аналітичного відділу, в якому Людмила Іванівна працювала в останні роки, лікар-методист Тамара Діасамідзе та медичний реєстратор Тетяна Русол. І тут не можна не сказати, що Тамара Михайлівна – це теж наша «легенда», її шлях в лікарні почався більше 50 років тому з посади санітарки та... із зустрічі з Яшніковою. Хоча здебільшого вона працювала з Людмилою Іванівною вже на посаді завідуючої приймальним відділенням протягом всіх років її керівництва стаціонарною службою.

 

Привітали іменинницю, передали слова поваги та добрі побажання від імені головного лікаря Леоніда Ремиги, а також всього колективу, який завжди дуже чуйний до старших колег та має чому у них повчитися.

 

Не будемо заглиблюватися у біографію нашої героїні, лише кілька рис.

Яшнікова Людмила Іванівна, рік народження – 1940-ий.

У лікарні Тропіних почала працювати з 1959 року, після закінчення медучилища, медичною сестрою гінекологічного відділення.

У 1968 році, закінчивши Кримський медичний інститут, продовжила роботу в лікарні Тропіних – спочатку лікарем-отоларингологом, а з 1974 по 1998 рік заступником головного лікаря з лікувальної роботи.

Надалі до 2007 року працювала лікарем-методистом інформаційно-аналітичного відділу.

Загальний стаж роботи в лікарні Тропіних – 48 років, в тому числі 24 роки на посаді керівника стаціонарної служби.

 

Ще раз вітаємо Людмилу Іванівну! Бажаємо міцного здоров'я, довгого та світлого життя, щастя й любові у родині та, звичайно, невичерпного оптимізму!

Про лікарню

Стаціонарна служба