Останні новини

З КВІТІВ ТА ПОСМІШОК СЬОГОДНІ РОЗПОЧАВСЯ РОБОЧИЙ ДЕНЬ В БУХГАЛТЕРІЇ ЛІКАРНІ Рекомендовані

Люди лаконізму, точності та інтелекту відзначають професійне свято!

 

 

З Днем бухгалтера адміністрація лікарні Тропіних на чолі з головним лікарем Леонідом Ремигою привітала колектив бухгалтерії, обличчям якого ось вже більше 15 років є Ольга Гудкова, професіонал, дуже життєлюбна людина, одна з тих особистостей, з якою в тому числі асоціюється сьогоднішня «Тропінка».

 

Доброта, гумор, взаємоповага та взаєморозуміння, єдність, спільність цілей ... такою була атмосфера цих хвилин, дуже легких та приємних. Леонід Тимофійович привітав всіх фахівців, хто має відношення до даного напрямку роботи, незалежно від займаної посади, і підкреслив роль бухгалтерії в лікарні, яка пов'язана з ключовим життєзабезпеченням роботи заклада.

 

Це, дійсно, той підрозділ, без якого все зупинилося б відразу. Його робота є супроводом практично всіх процесів, які відбуваються в лікарні від виплати заробітної плати співробітникам до придбання нового обладнання, впровадження сучасних методик, відкриття відділень, реалізації інших проектів реконструкцій, ремонтів і т.д. Причому справа не тільки в цифрах, паперах та підрахунках, але найголовніше в пошуку вирішення завдань. Мало хто замислюється, що за всіма досягненнями, успіхами і яскравими подіями лікарні стоїть велика праця, в тому числі праця бухгалтерії.

 

Тут робота дуже обмежена рамками термінами, датами, вона вимагає постійної сконцентрованості, скрупульозності. Тут немає часу на розкачку. Але весь цей ритм, ця внутрішня точність як характер, як склад розуму, це вміння вирішувати завдання, і часто неординарно, це і є суть професії.

 

Медична бухгалтерія звичайно, має свою специфіку. І головне, чого вона вимагає все-таки, любити той світ, в дзеркалі якого ти знаходишся...

 

Такими думками в особистій бесіді поділилася головний бухгалтер лікарні Ольга Гудкова. «Тропінку» вона називає своїм «другим домом», а колектив сім'єю, в яку влилася вже більше 30 років тому, коли тільки прийшла сюди працювати після закінчення інституту.

 

Це не просто моя робота, я цим живу... Мені вже важко себе уявити поза лікарнею. Тут я відбулася, тут у мене народився син, для мене це взагалі святе місце. І тому мені дуже-дуже приємно своєю працею робити щось добре та потрібне для лікарні, а в кінцевому рахунку для наших пацієнтів. І коли бачиш результат цієї роботи хочеться йти далі! 

Про лікарню

Стаціонарна служба