Останні новини

ВІТАЄМО З НОВОРІЧНИМИ СВЯТАМИ! Рекомендовані

Це якась незбагненна енергія, коли світло з'являється – незважаючи ні на що...

 

 

Сьогодні в нашій лікарні особлива атмосфера. У передноворічні дні в структурних підрозділах з'явилися святкові ялинки, гірлянди на вікнах, по різних куточках маленькі святкові деталі і яка в цьому краса та надія життя!

 

Наші лікарі поділилися спостереженням, що у багатьох важких хворих, які одужали «незважаючи ні на що», це сталося багато в чому дякуючи – настрою... якомусь особливому сприйняттю життя, коли зберігається вміння бути дитиною, закривати очі, не бачити й не чути обтяженості життя, щоб залишалася віра.

 

І ось у передноворіччя нам дуже захотілося підтримати наших пацієнтів, та й один одного теж. Створити атмосферу свята, наснаги, оселі, світла. Щоб ми запалилися любов'ю.

 

Такі моменти допомагають оголити надію та радість життя, повернути всі труднощі у посмішку. Натрапиш поглядом на ці вогники і така втомлена ніжність ... таке тепло в грудях... якого не хочеться торкатися, ані думкою, ані нервом.

 

Гарний настрій прикраса життя. Нехай він буде з вами завжди!

 

Всіх співробітників, колег та пацієнтів вітаємо з наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим!

 

Бажаємо кожному здоров'я, віри у краще, і не забуваємо дарувати один одному крихти тепла, які гріють та втішають, незважаючи ні на що!

 

Колектив лікарні Тропіних

Про лікарню

Стаціонарна служба