Останні новини

ВОНИ СТВОРЕНІ ДЛЯ ЗАХИСТУ Рекомендовані

Триває вакцинація від COVID-19 співробітників клінічної лікарні ім. А. і О. Тропіних.

Сьогодні мобільною бригадою в лікарню була доставлена ​​чергова партія вакцин і провакциновано 20 співробітників. Це вже третя сесія вакцинації в лікарні, за попередні дві щеплення отримали 110 працівників.

 

 

Враховуючи, що день вакцинації збігся з чарівним жіночим святом 8 березня, адміністрація лікарні, щоб підтримати святковий настрій, підготувала жінкам невеличкий сюрприз. Кожна працівниця, яка зробила щеплення, могла вибрати собі у подарунок маленький кактус – як символ захисту, життєстійкості та здоров'я.

 

Генеральний директор Леонід Ремига дуже влучно помітив, що укол колючок кактуса може доставити легку неприємність, але вони створені саме для захисту! А довголіття цієї рослини, її сила, терпимість, краса цвітіння – взагалі покривають все. Така аналогія була інтонаційною та виразною, змушувала і подумати, і посміхнутися.

 

Настрій у всіх був гарний, а сам процес вакцинації пройшов благополучно, без небажаних та гострих алергічних реакцій.

 

На сьогодні з 135 медпрацівників лікарні Тропіних, які задіяні в лікуванні пацієнтів з коронавірусною інфекцією, 87 вже отримали першу дозу вакцини. Всього в лікарні провакциновано 130 співробітників. Всі відчувають себе добре. Лише в окремих випадках були відзначені незначні побічні реакції (підвищення температури тіла, відчуття втоми, біль в місці ін'єкції), які пройшли протягом кількох днів та не мали ускладнень. Такі побічні ефекти можливі і вважаються нормальною реакцією.

 

Нагадаємо, вакцинація проти COVID-19 в Україні розпочалася 24 лютого 2021 року. Вона відбуватиметься в п’ять етапів. На першому етапі щеплюватимуть медичних працівників ковідних лікарень, бригади екстреної допомоги, співробітників лабораторій, що тестують на COVID-19, мешканців та персонал будинків для людей похилого віку та військових на фронті. Усі щеплення є добровільними й безоплатними.

 

На сьогодні Україна отримала 500 тис. доз вакцини Covishield виробництва індійського Інституту сироватки крові. Ця вакцина схвалена для екстреного застосування Всесвітньою організацією охорони здоров'я (ВООЗ). Дозвіл на її використання також дали Велика Британія, Європейський Союз та Індія. В Україні вакцину зареєстрували 22 лютого 2021 року.

вакцинація
вакцинація вакцинація
вакцинація
вакцинація вакцинація
вакцинація
вакцинація вакцинація
вакцинація
вакцинація вакцинація
вакцинація
вакцинація вакцинація
вакцинація
вакцинація вакцинація
вакцинація
вакцинація вакцинація

Про лікарню

Стаціонарна служба