Останні новини

ЮВІЛЕЙ ЧУДОВОЇ ЛЮДИНИ Рекомендовані

Сьогодні відзначає ювілей чудова людина, гарний професіонал, чарівна жінка, вірність лікарні Лариса МАЛЕТА, заступник медичного директора з медсестринства, голова профкому.

 

Від імені медсестринської служби, всього колективу і адміністрації лікарні вітаємо з Днем народження, Лариса В'ячеславівно!

 

Ви вимогливі до себе і тому вмієте рости, ви прихильні, але не слабкі тому Вас поважають, Ваша впевненість в собі це основа Вашої впевненості в інших. Ви з серцем ставитеся до людей тому прийняті ними!  

 

Ваша реакція на події, ситуації та завдання, які виникають в лікарні щоденно, завжди одна сміливо, безупинно і гнучко шукати найкраще рішення та знаходити! Ви завжди чуйно та відповідально виконуєте свою роботу, вміючи увібрати необхідне, вкласти важливе, дати старому новий напрям, все, що створюєте – з бездоганним смаком, надихаєте зі змістом.   

 

Та найголовнішим є те, що у Вас вчаться, напевно, це найщиріший показник поваги та подяки!

 

Завдяки Вашому професіоналізму та участі, яка не знає спокою, сестринська служба в лікарні сьогодні є серцевиною, стиль роботи якої – чіткість, лаконічність, єдність, майстерність та небайдужість!

 

Лариса В'ячеславівно, будьте завжди такою ж легкою, мудрою та природньою – і в житті, і в роботі, в своїх зусиллях та результатах! Бажаємо Вам відчувати себе щасливою, бути з тими, кого Ви любите! Нехай життя дарує Вам чудовий настрій, радість та здоров'я!

 

Власна інформація

Про лікарню

Стаціонарна служба